Софийска районна прокуратура се самосезира заради разпространен в социалните мрежи видеоклип, на

...
Софийска районна прокуратура се самосезира заради разпространен в социалните мрежи видеоклип, на
Коментари Харесай

Скандално видео: Разследват таксиметров шофьор за употреба на наркотици по време на дежурство

Софийска районна прокуратура се самосезира  поради публикуван в обществените мрежи  видеоклип , на който се вижда как  таксиметров   шофьор  употребява  прахообразно вещество  и по-късно потегля с таксито, показаха от държавното обвиняване.

По случая е започната  инспекция , която е предоставена на  Столична дирекция на вътрешните работи .

Предстои да бъде открито  кой е мъжът  от клипа,  работи ли все още  като таксиметров водач,  по кое време е снимано видеото  и други



От компанията транспортьор  преди две седмици излязоха с  позиция  във Фейсбук, в която показаха, че разбират и осъзнават отговорността си за случая.

„ Затова  договорът ни с въпросния лидер е преустановен още в края на 2022 година,  а автомобилът е спрян от придвижване от органите на Министерство на вътрешните работи.  Предприели сме всички дейности,  които са в нашите пълномощия. Оценяване високо противоположната връзка от клиенти и подадените сигнали за видяни нередности от жители, по този метод съумяваме да реагираме навреме и да отстраним и предотвратим назряващи проблеми, преди те да са нанесли съществени последици “, пишат още от таксиметровата компания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР